Na tym forum dostępne są stopki :)

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » Na tym forum dostępne są stopki :) » Dom i ogród » Płytki

Płytki

Posts 1 to 9 of 9

1

Witam! Szukam jakichś fajnych płytek do domu i wpadły mi w oko opoczno elisa. Czy ktoś ma może takie u siebie i może się wypowiedzieć na ich temat?

0

2

wg mnie lepsze są paradyż.

0

3

Paradyż są zwykłe białe takie standardowe co mają wszyscy wiec nie wiem czy warto je brać.

0

4

No jak nie opoczno to może paradyż ci się spodoba co ? bo powiem ci że innej opcji nie widzę a modeli jest mega dużo to już wybierz sam jakie ci pasują

0

5

Płytki własnie warto sobie kupić takie solidne płytki nie ma problemu ogarnąć ja mam paradyż i są dobre

0

6

wszyscy zakładają płytki, sam dla odmiany założyłem panele szklane do kuchni warszawa i jestem bardzo zadowolony, jest to genialna alternatywa dla tradycyjnych płytek :)

0

7

sądzę że płytki zawsze będą górą ze względu na cenę, łatwość montażu oraz bezproblemową dostępność ;)

0

8

No płytki spoko są właśnie na moje lepsze są płytki w kuchni i w łazience bardzo łatwo się je czyści i sprząta dzieki temu

0

9

Utrzymanie podłogi w czystości jest prostsze niż myślałam. Kupiłam mop parowy https://bazarowisko.pl/outlet-agd-do-do … opy-parowe i podłoga w kuchni oraz w łazience odzyskały swój pierwotny kolor. Rewelacja, radzą sobie nawet z teksturowanymi kafelkami i płytkami. Na panelach również próbowaliśmy, świetne opcje do wyboru są.

0

You are here » Na tym forum dostępne są stopki :) » Dom i ogród » Płytki